top of page
0I2A6902.JPG

Om Sodalicious

Sodalicious är ett ekologiskt läskmärke som tog sin början år 2012.

Vi är ett litet företag som brinner för att skapa frisk och äkta läsk med hälsosamma ingredienser och enastående smaker. År 2016 tog vi steget att öppna vår alldeles egna fabrik i Trelleborg, där vi kan tillverka våra läskedrycker med stolthet och omsorg.

Vårt uppdrag från allra första början var att erbjuda läskedrycker som inte bara smakar fantastiskt, utan också är ekologiska. Vi insåg att många människor sökte efter ett mer hälsosamt alternativ till de traditionella läskedryckerna som finns på marknaden, så vi satte igång att skapa drycker som inte bara var goda, utan också höll sig till våra ekologiska principer.

Vi inledde vår resa med två klassiska smaker: Citron och Rabarber. Dessa blev snabbt favoriter bland våra kunder och vi kände oss glada över att kunna erbjuda dem något nytt och spännande. Men vi stannade inte där.

 

Genom åren har vi kontinuerligt utökat vårt sortiment med nya och spännande smaker, alltid med fokus på ekologi och kvalitet.

Det som verkligen sätter Sodalicious isär från andra läskedrycksmärken är vår tillverkningsprocess. Vi tror på att göra saker för hand och med omsorg. Därför tillverkar vi våra läskedrycker i små batcher, där varje sats får den uppmärksamhet och kärlek den förtjänar. Vi använder noggrant utvalda ekologiska råvaror och våra egna recept för att säkerställa att varje flaska av Sodalicious är fylld med den bästa smaken och kvaliteten.

Vi är stolta över att vara en del av den ekologiska rörelsen och vi strävar efter att vara en förebild för andra företag.  

Sodalicious är mer än bara ett läskmärke för oss. Det är en passion och en övertygelse om att vi kan göra skillnad genom att erbjuda enkla och njutbara drycker som är snälla mot både människor och planeten. Vi ser fram emot framtiden och fortsätter att skapa nya smaker och sprida läskglädje till alla som uppskattar äkta ekologisk läsk.

bottom of page